
Lilliput
jest małym piecem konwekcyjno parowym (także nablatowym), który
przeznaczony jest do wypieku rogali, ciast, ciastek, różnorodnych
wyrobów cukierniczych i piekarniczych, świeżych, mrożonych lub
wstępnie podpieczonych, również "pizzette" (małe
pizze). Piece te, są idealnym rozwiązaniem do barów, sklepów
cukierniczych, barów samoobsługowych, supermarketów, restauracji i
samoobsługowych punktów żywienia.
Temperatura
pieca kontrolowana jest przez termostat, a czas pieczenia za pomocą
licznika czasu (timer). Automatyczna zmiana kierunków obrotów
wentylatora (w prawo i lewo), pozwala uzyskać jednolicie wypieczone
wyroby na wszystkich poziomach blach. Komory pieca (zaokrąglone
krawędzie wewnętrzne, tylne części wewnętrzne są ruchome i
łatwo dostępne) mogą być łatwo czyszczone w kilka minut, co
pomaga zaoszczędzić czas i pieniądze. Piec wyposażony jest w
urządzenie parowe.
.
Parametry
techniczne:
-
wymiary zewnętrzne: 920x960x1060H mm
-
moc: 9,7 kW
-
waga: 90 kg
-
ilość blach: 6 (40x60 mm)
-
temperatura max. 290°C
-
rok produkcji: 2013
.
Stan
techniczny: urządzenie sprawne, brak wentylatora w okapie
Cena
netto + VAT
.
Telefon
/ WhatsApp:
+48
502
702 803
+48
502
700 330
e-mail:
biuro@kromes.pl